I Sverige dricks mer kaffe än i många andra länder, vilket gjort att muggen är ett av de vanligaste föremålen i

svenska kök sedan länge. Förutom kaffe används muggarna också till té, saft, juice och soppa och det finns massor av roliga och snygga designer som man kan trycka sitt budskap på.

Detta gör muggen till en av de bästa reklamvarorna när det kommer till profilprodukter och det finns ingen som inte blir glad för att få en så enormt användbar present.

Hur man väljer att göra reklam för sig själv kan variera mycket från företag till företag men också från tidpunkt till tidpunkt.

Man kan till exempel kolla in mössor med tryck online! för att beställa lämpliga kepsar inför sommaren eller golfkonferensen eller pennor för den stora mässan.

Praktisk och uppskattad

Muggar är en av de mest praktiska profilprodukterna och till skillnad från många andra reklamvaror så är den inte bara användbara men också lämpade för olika former av tryck.

Tack vare sin yta och design kan man trycka mycket på en mugg, såsom foton, texter, kartor och viktig information.

Hos oss kan du hitta massor med snygga muggar som du kan välja att designa på många olika sätt.

Vårt mål är alltid att våra kunder känner att de fått fram en unik och personlig produkt som de kan ge bort med stolthet till sina vänner, kollegor och potentiella kunder.

Muggarna kan användas både i hemmet och i fikarummet på kontoret, och man kan dessutom ta med sig dem till picknicken eller till skolan.

Ju fler människor som använder dina muggar och så länge som möjligt, kan du nå ut till stora massor på ett självständigt och kul sätt som ingen uppfattar som påfluget. Nej, gratis muggar är bara uppskattade vilket gör dem till den perfekta gåvan vid många olika tidpunkter.