Ytterligare en fiffighet med att välja just muggar som reklamprodukt är att den går över precis alla gränser och företag. Man behöver inte ha ett café eller vara kaffeförsäljare för att dela ut muggar och det behöver inte heller vara ett kontor med fikarum som skall ta emot dem.

Nej, muggar används av i princip alla människor i alla åldrar och under alla förhållanden så ger man bort en mugg så kan man lugnt räkna med att den kommer att nå långt!

För att börja med det mest uppenbara så kan en snygg och praktisk mugg till alla anställda vara ett kul och trevligt sätt att få medarbetarna att känna sig uppskattade.

Skapa teamkänsla

Det får dem också att känna sig som en del av ett team, vilket i sin tur ökar sammanhållningen på jobbet.

Vidare kan man ge bort muggar till kunder liksom potentiella klienter och man bör inte vara rädd att ge bort för många, snarare än för få.

Att ge bort ett par muggar innebär att man uppmuntrar mottagaren att göra sällskap med sin partner eller sin bästa kompis och därför ger muggen positiva associationer för alla.

Muggen passar alla branscher och då den har en förhållandevis stor tryckyta kan man få med mycket information, liksom bilder, kartor, diagram och mönster.

Tryck bilder på era muggar

Har man en byggfirma kan man trycka bilder på sina avslutade projekt och har man ett hunddagis kan man trycka olika bilder på populära eller ovanliga hundraser med lite information om dem.

Är man ett gym kan man trycka en kostläropyramid på muggen och har man en reklambyrå kan man trycka extra snygga designer som man är stolt över.

Muggen används som sagt av alla så oavsett vad för slags företag du driver så är den aldrig fel och du kan se fram emot många tacksamma miner då du ger bort den!